Dora_ml | Дата: Thursday, 2010-11-04, 12:02 PM | Съобщение # 16 |
 Напредващ
Група: Модератор
Съобщения: 102
Статус: Offline
| |Ти си по идеите-дерзай!
|
|
| |
Dora_ml | Дата: Monday, 2010-11-29, 2:23 PM | Съобщение # 17 |
 Напредващ
| Скъпи родители ДГ работи с деца от 29.11.2010г. Ако има болни ни уведомете горе-долу кога очаквате да дойдат децата.Напомняме ви, че е необходимо мед.бележка за отсъствията , че са здрави и не са в контакт със заразно болни.
|
|
| |
Dora_ml | Дата: Wednesday, 2010-12-01, 4:05 PM | Съобщение # 18 |
 Напредващ
| Мили родители, използвам и тук да ви уведомя, че на 03.12.2010г./петък/ няма да има ток от 13.00 до 16.00ч
|
|
| |
mamma_ronni | Дата: Wednesday, 2010-12-01, 4:14 PM | Съобщение # 19 |
Генерал
Група: Администратор
Съобщения: 467
| Благодаря за информацията, определено е полезна.
Имам малко,но съм щастлива.Не искам много,защото не ми е нужно.Всичко друго е излишно,щом имам достатъчното!
|
|
| |
Dora_ml | Дата: Wednesday, 2010-12-15, 10:03 PM | Съобщение # 20 |
 Напредващ
| Искам за пореден път да благодаря на Вероника Тодорова за сайта на детската градина, и затова че го прави непрекъснато актуален! Днес например си търсих информация в Goolge, и каква беше моята изненада като ми отвори на нашият сайт. Материалите които е поставила за полза на родителите ни, спокойно могат да се ползват и от всички други в нет пространството.Това да бъдеш полезен на много хора, и то напълно безплатно е направо в днешно време истинско геройство!!!
|
|
| |
mamma_ronni | Дата: Thursday, 2010-12-16, 9:59 AM | Съобщение # 21 |
Генерал
Група: Администратор
Съобщения: 467
| Благодаря за милите думи, искренно се надявам наистина да съм полезна на всички настоящи и бъдещи родители, такава е моята цел и това е моето желание. Поздрави и хубав ден на всички от мен!
Имам малко,но съм щастлива.Не искам много,защото не ми е нужно.Всичко друго е излишно,щом имам достатъчното!
|
|
| |