ДЕН

ЗАКУСКА

ОБЯД

СЛЕДОБЕДНА

 ЗАКУСКА

 

 

 

Понеделник

 

 

1. Юфка/грис с масло и сирене, рец.198

2. Плод

1.Крем супа пиле,

рец. 118

2. Леща яхния,

рец. 148

3. Салата

4. Плод

 

 

1. Плодова пита,

 рец. 359

2. Кисело мляко

 

 

 

Вторник

 

 

 

1. Филия шопски хайвер, рец. 60

2. Кисело мляко

 

 

 

1. Таратор, рец. 120

2. Мусака с месо и тиквички, рец. 275

3. Салата

4. Плод

 

 

1. Бисквитена торта с плодове, рец. 351

2. Нектар

 

 

Сряда

 

1. Копривщенски

тутманик, рец. 31 (50:50 бяло:царевично брашно)

2. Кисело мляко

 

 

1. Супа топчета,

рец. 130

2. Риба печена, с гарнитура рец. 310

3. Плод

1. Млечен кисел с нектар, рец. 340

 

 

 

Четвъртък

 

1. Топъл сандвич

„ мозайка”, рец. 54

2. Кисело мляко

1. Млечна супа със сирене, рец. 121

2. Свинско месо със зеле, рец. 252

3. Плод

 

 

1. Козунак,

рец. 11

2.Кисело мляко

 

 

 

Петък

 

1. Филия с пастет от мед, рец 65

2. Прясно мляко с какао, рец. 393

1. Телешко варено,

 рец. 124

2.Пиле грах, рец. 226

3.Настърган морков

4.Плод

 

1. Жито с прясно мляко, рец. 373

2. Плод